Ziekte & re-integratie


We kunnen u helpen met verschillende vormen van arbeidsadvies. Klik op onze diensten om te kijken wat we voor u kunnen doen.

Verzuim (fysieke en/ of psychische klachten)

  • Arbeidsdeskundig onderzoek: De bedrijfsarts en onze arbeidsdeskundige oordelen over de situatie en creëren duidelijkheid over de mogelijkheden, beperkingen en re-integratiemogelijkheden.
  • Re-integratie 1e spoor: Wij bekijken de mogelijkheden van re-integratie binnen de huidige organisatie, geven u duidelijk advies en gaan ermee aan de slag.
  • Re-integratie 2e spoor: Wij begeleiden bij re-integratie bij een andere organisatie en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt.

Een conflict op het werk

Op zoek naar een andere/nieuwe baan

  • Re-integratie 2e spoor: Het kan zijn dat iemand niet meer binnen een organisatie past, bijvoorbeeld door ziekte of arbeidsongeschiktheid. Wij begeleiden diegene, zodat de kans zo groot mogelijk wordt dat hij of zij ander werk vindt.
  • Outplacement: Is in een sociaal plan of ontbindingsovereenkomst het recht op outplacement vastgelegd kunnen wij voorzien van passend advies en helpen bij het vinden van een nieuwe baan binnen een outplacementtraject.
  • Sollicitatietraining: We bekijken welk werk goed bij iemand past. Wij geven  sollicitatietraining, zodat de kans op het vinden van een (nieuwe) baan groter wordt.

Andere vragen over arbeidsadvies
Heeft u een andere situatie waar u tegenaan loopt? Laat het ons weten. We helpen u graag.
U kunt contact met ons opnemen via 0314-381382 of info@radmer-arbeidsadvies.nl.