Joop Draaijer

Aangenaam, mijn naam is Joop. Ik heb 25 jaar ervaring als werkcoach binnen gemeentelijke sociale diensten. In deze periode heb ik de opleiding maatschappelijk werk gevolgd en succesvol afgerond. In 2000 heb ik mij omgeschoold tot arbeidsdeskundige en was 2 jaar werkzaam bij het UWV. Vervolgens heb mijn vleugels uit geslagen richting het re-integratie/begeleidingswerk.

Ik ben mij gaan toeleggen op de 1e en 2e spoor re-integratiebegeleiding bij o.a. Ekdé, Werk en Mobiliteit te Deventer, RoosWerkt te Raalte , Sensire Doetinchem en Roessingh Arbeid te Enschede. Sedert juli 2013 ben ik werkzaam bij Radmer Arbeidsadvies.

Wat zijn mijn vaardigheden? Luisteren naar wat echt gezegd wordt en zoveel mogelijk in mogelijkheden te denken, mensen in hun kracht te zetten, aan te moedigen en te enthousiasmeren. Geloven in jezelf is de basis voor het maken van een keuze! Dit geldt zeker ook in het zoeken naar en het ontdekken van nieuwe arbeidsmogelijkheden. Dit kan bijdragen tot het openen van nieuwe deuren.