Werkoriëntatie

Heeft u een uitkering van UWV, maar wilt u het liefst weer aan het werk? Misschien kunt of wilt u niet meer terugkeren in uw oude werk. Er zijn gelukkig een hoop andere mogelijkheden. Een loopbaancoach van Radmer Arbeidsadvies kan u helpen met het oriënteren op werk. We doorlopen samen de volgende stappen, zodat u weet welk werk u wilt doen en welke baan het beste bij u past.

Kennismakingsgesprek
U kunt bij ons langskomen op een locatie bij u in de buurt. Daar heeft u samen met een van onze loopbaancoaches een gesprek over uw ervaring, wat eventuele beperkingen zijn en wat u graag zou willen qua werk.

Beroepskeuzetest
Daarna maakt u een beroepskeuzetest thuis op de computer. Wanneer u deze test maakt, krijgt onze loopbaancoach inzicht in uw talenten, interesses en manier van werken. De beroepskeuzetest werkt eenvoudig. De loopbaancoach van Radmer Arbeidsadvies maakt een verslag op basis van de beroepskeuzetest. Zo krijgt u inzicht in wat voor een soort werk goed bij u zou passen.

Adviesgesprekken
Onze loopbaancoach bespreekt de bevindingen uit de beroepskeuzetest met u. Zo heeft u niet alleen een schriftelijk verslag, maar nu kunt u ook echt iets met de resultaten. We koppelen uw mogelijkheden en wensen met de kansen op de arbeidsmarkt in uw omgeving. Als u dat graag wilt, kunnen we u ook helpen met het vervolg. Bijvoorbeeld met een sollicitatietraining.

Waarom beroepskeuze advies van Radmer Arbeidsavies?

  • U krijgt niet alleen een beroepskeuzetest, maar we geven ook advies en tips over wat u vervolgens met de resultaten kan doen. Hierdoor krijgt u volledige duidelijkheid over uw kansen op de arbeidsmarkt.
  • U wordt persoonlijk begeleid door een ervaren loopbaancoach. In tegenstelling tot online beroepskeuzetests, heeft u regelmatig persoonlijk contact met onze specialisten. Hierdoor kunnen we nog beter inschatten wat uw kansen en wensen zijn.
  • UWV betaalt, onder bepaalde voorwaarden, onze diensten. Dit kost u niks.
  • Er zijn nog meer redenen waarom Radmer Arbeidsadvies u goed kan helpen bij het oriënteren op werk.

Meer weten?
Heeft u vragen over werkoriëntatie? We helpen u graag. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0314-381382 of mailen via  info@radmer-arbeidsadvies.nl.