Outplacement

Zit u bij uw huidige werkgever niet meer op de juiste plek, bijvoorbeeld door een arbeidsconflict, reorganisatie of omdat u een andere arbeidstoekomst wenst? Dan kan outplacement een goede manier zijn om een andere baan te vinden.

Traject
Radmer Arbeidsadvies biedt op maat gemaakte outplacementtrajecten die ervoor zorgen dat u weer aan het werk kunt in een nieuwe, passende en duurzame functie.
Tijdens een outplacementtraject helpt een ervaren adviseur van Radmer Arbeidsadvies met advies en begeleiding, bij het vinden van een nieuwe baan of wellicht het opstarten van een activiteit als zelfstandige. Samen met u stellen we een bemiddelingsplan op, waarbij goed gekeken wordt naar uw doelstellingen en ambities. Tijdens het traject is er veel plaats voor persoonlijke aandacht en evaluatie van de voortgang.

Voordelen
Outplacement heeft zowel voor u als werknemer als voor uw werkgever voordelen. U krijgt passend advies en vindt vaak sneller een nieuwe baan.
Het recht op outplacement wordt vaak vastgelegd in een sociaal plan of ontbindings-overeenkomst. Uw werkgever geeft door het verstrekken van outplacement invulling aan zijn verantwoordelijkheid tot goed werkgeverschap.

Vergoeding
Sinds de invoering van de transitievergoeding krijgt een ontslagen werknemer een bedrag mee dat bedoeld is om de overstap naar een andere baan te vergemakkelijken. Daar kan ook een outplacementtraject van betaald worden. In dat geval is de vergoeding belastingvrij.

Meer weten?
Heeft u vragen over onze outplacement? We helpen u graag. U kunt ons bellen op telefoonnummer 0314-381382 of mailen naar info@radmer-arbeidsadvies.nl.