Voor mensen met een ZW-uitkering of AG-uitkering van UWV biedt Radmer Arbeidsadvies twee trajecten;
‘Werkfit maken’en ‘Naar werk’. Voor mensen met een structurele functionele beperking (SFB) kan jobcoaching uitkomst bieden.

Werkfit maken

Wanneer iemand met een ZW- of AG-uitkering belemmeringen ondervindt waardoor hij of zij niet meer (volledig) kan werken, kan de re-integratiedienst ‘werkfit maken’ uitkomst bieden. Onze re-integratiedeskundige zorgt ervoor dat de kandidaat zowel fysiek als mentaal fit is. Ook leert hij of zij datgene dat nodig is om op zoek te gaan naar werk of aan een scholingstraject te beginnen.
Klik hier voor meer informatie over ‘Werkfit maken’.

Naar werk

Wanneer iemand met een ZW- of AG-uitkering zowel fysiek als mentaal weer in zo’n conditie is dat hij of zij weer aan het werk kan, bieden we het re-integratietraject ‘Naar werk’. Tijdens dit traject wordt de kandidaat gecoacht, zodat hij of zij de vaardigheden, kansen en mogelijkheden heeft om weer aan het werk te gaan in dienstverband of als zelfstandig ondernemer.
Klik hier voor meer informatie over ‘Naar werk’.

Jobcoaching

Iemand met een structurele functionele beperking (SFB) kan vaak wat extra hulp gebruiken. Radmer Arbeidsadvies kan hem of haar begeleiden om het maximale uit zichzelf kan halen. UWV vergoedt, onder bepaalde voorwaarden, jobcoaching. Klik hier voor meer informatie over jobcoaching.