Modulaire re-integratiediensten

Voor mensen met een Ziektewet-uitkering of WIA-uitkering heeft Radmer Arbeidsadvies als partner van UWV tot op heden 2 soorten re-integratietrajecten uitgevoerd, te weten: ‘Werkfit maken’ en ‘Naar werk’. Er zijn situaties waarin iemand met een uitkering nog een flinke afstand heeft tot de concrete stappen die nodig zijn om weer aan het werk te komen. Voor die situaties heeft Radmer Arbeidsadvies een aanvulling op de re-integratietrajecten voor UWV, onder de naam ‘Modulaire re-integratiediensten’. De mogelijkheid om mensen in deze situaties te gaan begeleiden is er per 1 juli en we stellen ons met onze modulaire re-integratiediensten per direct beschikbaar.  

Radmer Arbeidsadvies biedt 3 modulaire re-integratiediensten aan: ‘participatie interventie’, ‘bevorderen maatschappelijke deelname’ en ‘begeleiding tijdens scholing’. Deze trajecten zijn afzonderlijk maar ook aansluitend op elkaar inzetbaar (indien nodig). Klik hier voor meer informatie over ‘modulaire re-integratiediensten’.

Kennismaking en re-integratieplan

Voordat wij één van deze trajecten starten, vindt er eerst een oriënterend eerste gesprek plaats.
In dit eerste gesprek leert de klant de re-integratiedeskundige van Radmer Arbeidsadvies kennen en andersom. We zetten de wensen en verwachtingen op een rij, bespreken de situatie van de klant en brengen de begeleiding globaal in kaart. Vervolgens stelt onze re-integratiedeskundige, op basis van de situatie van de klant en de bevindingen van UWV, een re-integratieplan op. Na goedkeuring van het re-integratieplan door UWV kan de daadwerkelijke begeleiding beginnen.

Meer informatie

Heeft u vragen onze modulaire re-integratiediensten? We informeren en helpen u graag. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag met al uw vragen. U kunt ons bereiken op 0314-381382 of via info@radmer-arbeidsadvies.nl.