Arbeidsdeskundige screening: nu kosteloos voor de eerste 5 reacties

Het begeleiden van een zieke of arbeidsongeschikte werknemer vergt veel tijd, moeite en kosten. U kunt uw verzuimdossiers daarom aan ons voorleggen. Een van onze arbeidsdeskundigen adviseert u dan middels een arbeidsdeskundige screening over de begeleiding van uw werknemers.

Wat is een arbeidsdeskundige screening?
Een van onze objectieve arbeidsdeskundigen bekijkt de verzuimdossiers en bespreekt met u welke stappen er al zijn ondernomen. We zetten alles op een rijtje en adviseren u over de acties die moeten worden ondernomen om uw werknemer zo goed mogelijk te begeleiden. We kijken dus terug en vooruit. Zo krijgt u een oordeel en advies van een geregistreerd en gecertificeerd arbeidsdeskundige. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsdeskundige screening.

Wat kunt u verwachten?

  • Een objectief oordeel over de begeleiding tot dusverre
  • Een overzicht van de stappen die u het beste kunt nemen in de (nabije) toekomst
  • Een geheel vrijblijvend advies

Aan de hand van de uitkomsten van de screening  kunnen u en uw werknemer de verzuimbegeleiding tijdig adequaat vormgeven en het juiste re-integratiedoel nastreven.

De eerste 5 reacties: gratis arbeidsdeskundige screening
U kunt ons bellen of mailen, dan plannen we op korte termijn een gesprek. Als u bij de eerste 5 reacties zit, is de arbeidsdeskundige screening van maximaal drie dossiers kosteloos.

Meer informatie
Heeft u vragen over onze arbeidsdeskundige screening?
Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag met al uw vragen.
U kunt ons bereiken op 0314-381382 of via info@radmer-arbeidsadvies.nl.