Frank ter Hedde

Mijn naam is Frank ter Hedde. Samen met mijn vrouw en 2 kinderen woon ik in Nijverdal.  Na de middelbare school heb ik 15 jaar als technicus in de autobranche gewerkt.

Mede door interne opleidingen en cursussen kwam ik toen tot het inzicht dat ik meer interesse heb voor mensenwerk dan voor techniek. Via de deeltijdopleiding HBO P&O heb ik toen de switch gemaakt en heb ik 5 jaar gewerkt in de detacherings- en uitzendbranche. Voordat ik in 2019 bij Radmer Arbeidsadvies ben begonnen heb ik 10 jaar als consulent en arbeidsdeskundige gewerkt bij de sociale werkvoorziening in Almelo. In die periode heb ik de opleiding tot arbeidsdeskundige met succes afgerond en ben ik me in het werk steeds meer gaan richten op het duurzaam plaatsen van medewerkers bij werkgevers.

Bij Radmer Arbeidsadvies ga ik mij bezig houden met 1e en 2e spoor re-integratiebegeleiding en arbeidsdeskundige onderzoeken bij werkgevers. Juist bij (langdurige) uitval door ziekte is de kans groot dat iemand letterlijk stil komt te staan. Daarbij is uiteraard elke casus uniek, maar door goed te luisteren en te analyseren probeer ik met gerichte acties weer beweging te creëren en de realistische arbeidsmogelijkheden te benutten. Mijn streven is om er voor werknemer en werkgever het maximaal haalbare uit te halen.

Het geeft mij een goed gevoel dat mensen mede door mijn inzet, verder kunnen met betrekking tot werk en misschien zelfs (weer) energieker in het leven staan.